2013 Free Chinese Conversation and Reading/Writing Courses

Organizer

Master’s Program in Teaching Chinese as a Second Language of

Chinese Culture University

 

Target Participants

New immigrants and foreigners who want to learn Mandarin Chinese

 

Course Times

From February 17, 2013~May 2013

Sundays 14:00 to 16:00 (Conversation Class)

Sundays 16:10 to 18:00 (Reading/Writing Class)

 

Location

School of Continuing Education of Chinese Culture University, Jianguo Campus

No.231, Sec. 2, Jianguo S. Rd., Da-An District, Taipei City

 

Course Content

Conversation Class: 5 levels from practical conversation topics in daily life to more advanced topic

Reading/Writing Class: 3 levels from basic Chinese characters to paragraphs and texts

 

 

  1. Both conversation and Reading/Writing classes run on Sundays
  2. Both conversation and Reading/Writing classes start on Sunday, February 17, 2013
  3. Conversation Classes
    14:00 – 16:00
    5 levels: 1 being the lowest and 5 being the highest
    Please take the self assessment test to determine your level
  4. Reading/Writing classes
    16:10 – 18:00
    3 levels: 1 being the lowest and 3 being the highest
    Level 1: zero beginner
    Level 2: read and write at least 200 characters
    Level 3: read and write at least 500 characters
  5. You can register for either conversation or Reading/Writing class only or for both of them

 

 

Please complete the online form http://college.sce.pccu.edu.tw/CMNSL/proficiency_test

 

10 comments

  1. avatar

    sagitel_elle

    Dear Chinese Culture University,

    May I still apply for 2013 Free Chinese Conversation and Reading/Writing Courses? Cause I attended this course 2-3 times for conversation and reading courses, i really like it. Thanks. Looking forward your reply.

    best wishes,
    Elva Lim

  2. avatar

    philips

    |Author

    Hello Elva Lim,

    Chinese Conversation Course (Course time: 14:00-16:00) 中文會話班
    Chinese Reading/Writing Course (Course time: 16:10-18:00) 中文讀寫班

    Address:
    台北市建國南路二段231號
    (No.231, Sec. 2, Jianguo S. Rd., Da’an Dist., Taipei City)

    Course start every Sunday. When you will attend the class? I’ll wait for you at the lobby at 13:50

  3. avatar

    sagitel_elle

    Dear Philips,

    Thank you for your reply. I will attend the class on the second week of March. So I find you in the lobby. Do you have Chinese name? Thanks.

    Best wishes,
    Elva Lim

  4. avatar

    Hera

    Okay Philip thanks infonya, nanti minggu saya coba usahain kesana jam 2siang, lihat dulu di sekolah ada acara apa gak, krn senin uda masuk kuliah.
    Btw, kalau mau kesana better turun di stasiun MRT apa n nyambung bus nomor berapa ya?

    • avatar

      Hera

      Hi Philip, sorry baru sempat online…minggu lalu saya dan beberapa anak indo uda coba ke Jianguo campus tanya soal Free Course ini tapi katanya sudah full semua untuk semester ini.
      Btw, mau tanya kira2 ada sekolah bahasa buat 3-6bulanan gitu gak ya? kira2 univ mana yg bagus daerah taipei dan biaya sekitar berapaan ya? Sebenarnya saya baru masuk diploma overseas di chinese culture tapi kayaknya kok kurang cocok ya, soalnya materinya terlalu berat jadi rencana pindah ke sekolah bahasa aja. thanks a lot.

  5. avatar

    philips

    |Author

    oh? tanggal 17 kah? saya tungguin km di deket lift waktu tgl 10 dan ga ada yang muncul, kamu wkt itu masuk ke kelas yang mana? 505 masih bisa, kalau kelas lain gurunya memang menolak murid baru, kemarin Elva juga ditolak masuk kelas lain. pas ke kelas 505 lgs boleh.

    • avatar

      Hera

      Ohh waktu itu pergi hari sabtu kebetulan lagi ke daerah taipei, sorry lupa info minggu gak kesana lagi karena sabtu uda kesana dan uda di tolak. Apa minggu ini saya coba pergi lagi sama teman saya pas hari minggu ada les langsung ke kelasnya aja ya? Btw, nomor hp kau berapa philip? maaf repotin 🙂

  6. avatar

    philips

    |Author

    brp orang yang mau datang? minggu depan ngga tau bisa nampung brp orang loh hehe.. kelas yang nulisnya jam 16:10 juga ude mulai penuh sih.. klo mo coba, silahkan datang sebelum jam 2 biar bisa ngomong ke guru nya langsung, biasa sih saya jam 1 uda sampe jadi klo jam 1:30 uda di wenhua km nya bisa lgs ngomong ke guru yang di 505.

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook